Mexx Woman set cadou pentru femei

Mexx Woman set cadou pentru femei
Mexx Woman set cadou pentru femei
62RON

62,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: MEX00874 | 5 de buc. în stoc

Eau de Toilette pentru femei 20 ml + crema de corp pentru femei 50 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 15.05.2021

Descriere Mexx Woman
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un set cadou cu parfum Mexx Woman. Garantat, un parfum primit cadou face întotdeauna plăcere.

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie
  • ideal în călătorii
  • parfum citric
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Setul conține:

  • Eau de Toilette pentru femei 20 ml
  • crema de corp pentru femei 50 ml

Compoziție

Consistență
crema
Grupe de parfumuri
citrice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Mexx

Parfumurile Mexx | În spatele acestui brand se află fondatorul şi designerul de succes Rattan Chadha, care a comercializat prima sa colecţie de modă în Olanda, în anul 1970. Denumirea actuală a căpătat-o cu şaisprezece ani mai târziu, când s-au unit două brand-uri iniţial independente – Moustache (pentru bărbaţi – M) şi Emmanuelle (pentru femei – W), în timp ce „XX“ simbolizează două săruturi. Acum produsele Mexx sunt disponibile în peste 55 de ţări.
Mexx se inspiră din agitaţia oraşelor care nu dorm niciodată. În afară de produsele cosmetice şi de îmbrăcămintea de calitate, mai oferă ochelari de soare şi alte accesorii. Parfumurile, la care Mexx colaborează cu parfumieri de succes cum ar fi Benoist Lapouza şi Nathalie Lorson, sunt foarte proaspete şi vii, radiind energie tinerească.
Filozofia companiei se bazează pe aceste şapte valori: inteligenţă, entuziasm, energie, corectitudine, autenticitate, pozitivitate şi diversitate. Interesant este şi faptul că Mexx pune un mare accent pe protejarea mediului înconjurător şi se interesează de bunăstarea animalelor. De exemplu, recent a suspendat temporar colectarea lânei de angora (ca răspuns la videoclipurile drastice despre fermele de iepuri).
În afară de parfumuri, Mexx mai oferă şi geluri de duş, lapte de corp, loţiuni după ras etc. Clienţii ţintă ai companiei Mexx sunt tinerii, fapt care se reflectă şi în stilul ambalajelor produselor lor. Dacă vă consideraţi optimist, cu un spirit liber şi doriţi să vă evidenţiaţi individualitatea, Mexx este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.
Brand-ul Mexx îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care sunt sportivi, doresc să trăiască viaţa din plin şi ştiu să se distreze, nu caută luxul, ci parfumuri moderne la un preţ accesibil.

Rating Mexx Woman