Mercedes-Benz Select set cadou II. pentru bărbați

1×
Mercedes-Benz Select set cadou II. pentru bărbați
Mercedes-Benz Select set cadou II. pentru bărbați

Cod: MCD02499 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 50 ml + deostick 75 ml

Descriere parfum Mercedes-Benz Select
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Mercedes-Benz Select va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • bucură orice bărbat

Setul conține:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • deostick 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
chypre, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Mercedes-Benz

p>Parfumul Mercedes-Benz | Mercedes-Benz - eleganta sportiva si rafinament. Mercedes-Benz, brand-ul german Icon de lux, renumit pentru productia de masini cu o eleganta sportiva, design discret si maturitate tehnica, a extins domeniul de aplicare in 2012 pentru a crea un parfum de lux.
Primul parfum   marca renumita Mercedes-Benz by Mercedes-Benz a fost creat de Oliver Cresp, a reusit sa intruchipeze perfect mirosul  acestui brand . Un parfum de inalta calitate, eleganta sportiva, aroma masculina, vibrant si sexy , sunt caracteristicile acestei marci.
Mercedes-Benz ofera o gama larga de parfumuri. In plus fata de parfumuri cu arome proaspete, picante si lemnoase pot fi incercate si geluri de dus, after- shave sau deodorante.
A fost creat si parfumul pentru femei,iubitoare a luxului atemporal modern, tipic pentru Mercedes-Benz. Parfumul pentru femei Mercedes-Benz for Her, este floral- fructat , lansat in 2013 de catre Michel Almairac.
Aroma Mercedes-Benz este pentru clientii care doresc un design curat, echilibrat si un detali emotional, toate acestea completeaza perfect stilul de viata.

Rating Mercedes-Benz Select1