Mercedes-Benz For Men Intense

set cadou II.

Mercedes-Benz For Men Intense set cadou II.
Mercedes-Benz For Men Intense set cadou II.
Mercedes-Benz For Men Intense set cadou II.
Apa de Toaleta 75 ml + Deostick 75 g

Cod: MCD0246 | Acest produs este momentan indisponibil
Mercedes-Benz For Men Intense
Apa de Toaleta 75 ml + Deostick 75 g

Compoziție

Grupe de parfumuri
lemnoase, picante
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Mercedes-Benz

Parfumul Mercedes-Benz | Mercedes-Benz - eleganta sportiva si rafinament. Mercedes-Benz, brand-ul german Icon de lux, renumit pentru productia de masini cu o eleganta sportiva, design discret si maturitate tehnica, a extins domeniul de aplicare in 2012 pentru a crea un parfum de lux.
Primul parfum   marca renumita Mercedes-Benz by Mercedes-Benz a fost creat de Oliver Cresp, a reusit sa intruchipeze perfect mirosul  acestui brand . Un parfum de inalta calitate, eleganta sportiva, aroma masculina, vibrant si sexy , sunt caracteristicile acestei marci.
Mercedes-Benz ofera o gama larga de parfumuri. In plus fata de parfumuri cu arome proaspete, picante si lemnoase pot fi incercate si geluri de dus, after- shave sau deodorante.
A fost creat si parfumul pentru femei,iubitoare a luxului atemporal modern, tipic pentru Mercedes-Benz. Parfumul pentru femei Mercedes-Benz for Her, este floral- fructat , lansat in 2013 de catre Michel Almairac.
Aroma Mercedes-Benz este pentru clientii care doresc un design curat, echilibrat si un detali emotional, toate acestea completeaza perfect stilul de viata.

 

Rating Mercedes-Benz For Men Intense

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!