Mercedes-Benz

Parfumul Mercedes-Benz | Mercedes-Benz - eleganta sportiva si rafinament.

 

Mercedes-Benz, brand-ul german Icon de lux, renumit pentru productia de masini cu o eleganta sportiva, design discret si maturitate tehnica, a extins domeniul de aplicare in 2012 pentru a crea un parfum de lux.

Primul parfum   marca renumita Mercedes-Benz by Mercedes-Benz a fost creat de Oliver Cresp, a reusit sa intruchipeze perfect mirosul  acestui brand . Un parfum de inalta calitate, eleganta sportiva, aroma masculina, vibrant si sexy , sunt caracteristicile acestei marci.

Mercedes-Benz ofera o gama larga de parfumuri. In plus fata de parfumuri cu arome proaspete, picante si lemnoase pot fi incercate si geluri de dus, after- shave sau deodorante.

A fost creat si parfumul pentru femei,iubitoare a luxului atemporal modern, tipic pentru Mercedes-Benz. Parfumul pentru femei Mercedes-Benz for Her, este floral- fructat , lansat in 2013 de catre Michel Almairac.

Aroma Mercedes-Benz este pentru clientii care doresc un design curat, echilibrat si un detali emotional, toate acestea completeaza perfect stilul de viata.

întregul text ascundeți textul

Parfumuri
Cosmetice parfumate
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Parfumuri pentru femei
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Ai ales
  • Intense