Megasmile Sonic

periuta de dinti cu ultrasunete

Megasmile Sonic periuta de dinti cu ultrasunete
Livrare gratuită
periuta de dinti cu ultrasunete
479RON

Cod: MEG1558 | 1 de buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Megasmile Sonic
periuta de dinti cu ultrasunete | 479RON

Descriere cosmetice Megasmile Sonic

Periuța de dinți electrică sonică Megasmile Sonic este caracterizată prin vibrații rapide ale perilor, care înlătură placa dentară delicat, dar extrem de eficient.

Caracteristici:

  • curăță eficient chiar și spațiile interdentare
  • ajută la întreținerea unor dinți mai albi, în mod natural
  • nu irită dinții și gingiile sensibile
  • cu timer încorporat

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Megasmile

Brandul elvețian Megasmile este specializat în dezvoltarea și vânzarea unor produse de igienă dentară. A fost fondat în anul 2007, de către Dr. Roland Zettel – stomatologul care a creat și a patentat periuțele de dinți înălbitoare Black Whitening și Sonic Black Whitening.

Periuțele menționate mai sus sunt unice prin aceea că agentul înălbitor (mai precis particulele de carbon activ) se află în capetele acestora. Pentru un rezultat perfect, nu mai este necesară aplicarea niciunei alte substanțe chimice suplimentare. Tehnologia valurilor de compresie elimină placa și resturile alimentare din zonele greu accesibile din gură.

Megasmile pune un mare accent pe funcționalitate și pe design. În acest context, este de remarcat faptul că Black Whitening și Sonic Black Whitening se mândresc cu prestigiosul premiu Good Design Award și cu numeroase comentarii elogioase, în diverse reviste de modă.

Datorită ușurinței de utilizare și eficienței ridicate, produsele Megasmile au câștigat o imensă popularitate printre clienți. Încercați-le și convingeți-vă singur de uimitoarele lor proprietăți! Brandul Megasmile îi atrage pe toți cei care doresc dinți frumoși și sănătoși, cărora nu le place să meargă la dentist și care adoră să râdă cu gura până la urechi.