MEDIBLANC Sensi-Reliefpastă de dinți pentru dinti sensibili

17×
MEDIBLANC Sensi-Relief pastă de dinți pentru dinti sensibili
MEDIBLANC Sensi-Relief pastă de dinți pentru dinti sensibili
100 ml
42RON

Cod: MEB03241 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.07.2020
Ridicare personală
marți 07.07.2020

Descrierea produsului MEDIBLANC Sensi-Relief

Dinții sensibili vă pot cauza suferințe zilnice - oricând mâncați sau beți. Noua pastă de dinți MEDIBLANC Sensi-Relief reduce considerabil sensibilitatea dinților, atenuând astfel reacția negativă a cavității bucale la stimuli fierbinți, reci sau acizi.

Rețeta inovatoare MEDIBLANC oferă îngrijire profesională:
Rețeta nouă și îmbunătățită a pastei de dinți MEDIBLANC Sensi-Relief asigură spumare redusă, abraziune scăzută și conținut ridicat de hidroxiapatită. Aceasta aduce un aport crescut de ioni de calciu și de fosfat biologic activ, cu efect notabil asupra stării, a aspectului și a rezistenței dinților. Oferiți zilnic dinților dvs. o îngrijire profesională de top.

Caracteristici:

 • PENTRU TOATE TIPURILE DE PERIUȚE DE DINȚI (manuală clasică, electrică și sonică) și toate grupele de vârstă (cu excepția copiilor sub 6 ani)
 • SPUMARE ȘI ABRAZIUNE REDUSĂ
 • REDUCEREA SENSIBILITĂȚII DENTARE
  → îngrijirea corectă, pe termen lung, duce la o mai bună remineralizare a dinților, refăcând structura sănătoasă a dintelui, chiar și sub smalț. Treptat, sensibilitatea dintelui scade durabil, de exemplu la contactul cu alimente reci, calde sau acide.
 • REFACEREA SMALȚULUI DENTAR
  → micro-crăpăturile naturale și zgârieturile din smalț se vindecă mai repede, suprafața dinților este mai netedă și mai rezistentă.
 • REDUCE CANTITATEA DE PLACĂ DENTARĂ
 • → capacitatea unică a ionilor de hidroxiapatită de a se lega de proteinele bacteriilor plăcii dentare facilitează eliberarea plăcii din smalțul dentar, reducându-o astfel în mod eficient
 • REMINERALIZAREA DINȚILOR
  → datorită hidroxiapatitei, crește semnificativ cantitatea de ioni de calciu și de fosfați bioactivi din salivă, accelerând astfel remineralizarea naturală a dinților. Suprafața dintelui este refăcută, iar fisurile adânci până la dentină sunt diminuate.
 • REFACEREA CULORII NATURALE A DINȚILOR
  → folosirea îndelungată a pastei de dinți determină refacerea culorii smalțului dentar. Dinții sunt lucioși, netezi și de un alb natural, fără pete sau o tentă gălbuie.
 • ÎNGRIJIRE HIDRATANTĂ PENTRU GINGII
 • RESPIRAȚIE PROASPĂTĂ, UN TIMP ÎNDELUNGAT

Ingrediente:

 • hidroxiapatită - un mineral 100 % natural, cu efect benefic asupra aspectului și a rezistenței dinților
 • digluconat de clorhexidină - acționează contra bacteriilor din placă
 • alantoină - accelerează regenerarea gingiilor
 • mentol și ulei de mentă - pentru o respirație proaspătă
 • sodiu PCA - pentru o mai bună hidratare a gingiilor
 • fără adaos de peroxid, de fluor și de abrazivi grosieri

De ce tocmai hidroxiapatita?
Hidroxiapatita este un mineral 100 % natural, care constituie în mod natural 97 % din smalțul dentar și până la 70 % din dentină. S-a dovedit clinic că hidroxiapatita adăugată la pasta de dinți poate afecta semnificativ starea, aspectul și rezistența dinților, prin adăugarea unor ioni de calciu și a unor fosfați biologici activi.

Folosirea pastei de dinți MEDIBLANC duce la o albire naturală a dinților, datorită ionilor de hidroxiapatită, nu prin acțiunea decoloranților chimici, cum ar fi peroxidul, sau prin abraziunea mecanică, grosieră a dinților.

Ritual de îngrijire a dinților și a cavitații bucale:
Aplicați pe periuță o cantitate mică de pastă și spălați bine dinții timp de 2–3 minute, cel puțin de 2× pe zi. Apoi, clătiți bine gura cu apă curată, pentru a îndepărta reziduurile de pastă și placa dentară degajată.

Se recomandă folosirea pastei de dinți MEDIBLANC pe termen lung, pentru a avea efect asupra aspectului și a stării dinților și a gingiilor.

Sfat Notino:
Alegeți întotdeauna tipul de pastă potrivit pentru dinții dvs. și, pentru efect maxim, completați ritualul de îngrijire dentară cu o apă de gură adecvată sau cu un spray pentru împrospătarea cavității bucale.

Despre brand MEDIBLANC

MEDIBLANC | Produsele unice de igienă dentară ale mărcii britanice MEDIBLANC  aduc pe piață o compoziție și un efect revoluționar. MEDIBLANC combină toate substanțele active naturale cunoscute,  sistemele de protecție și curățare. Se creează astfel o îngrijire unică și eficientă.
MEDIBLANC oferă soluția ideală de albire a dinților, pentru dinții sensibili, probleme cu sângerarea gingiilor (parodontită).  Datorită compozițiilor unice, produsul acționează asupra problemelor încă de la apariția acestora.
Datorită faptului că nu are în compoziție substanțe iritante sau alte ingrediente ce pot afecta cavitatea bucală, aceste produse sun indicate pentru utilizarea pe temen lung.

Rating MEDIBLANC Sensi-Relief