MaybellineThe Falsies Lash Lift mascara

8×
Maybelline The Falsies Lash Lift mascara
Maybelline The Falsies Lash Lift mascara
Economisiți
50RON

Economisiți 26%
culoare Black 9.6 ml
37RON

385,42RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MAY07210 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați cele mai bune produse din brandurile favorite L'Oréal Paris, Maybelline, MIXA, essie, Garnier, NYX Professional Makeup și bucurați-vă de 20% reducere la achiziția a 2 produse și 30% reducere la achiziția a 3 produse. La comenzi de peste 150 RON aveți și livrarea gratuită.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 06.08.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Maybelline The Falsies Lash Lift
Caracteristici

Bucurați-vă de gene lungi, ca de la salon, în doar câteva secunde! Rimelul Maybelline The Falsies Lash Lift se mândrește cu un aplicator special, dublu curbat, care va conferi genelor o lungime maximă și un volum nemaipomenit, de la rădăcini, până la vârfuri. Nimeni nu se va putea abține să se îndrăgostească de privirea dvs. senzuală.

Caracteristici:

  • conferă o lungime nemaipomenită și un volum maxim
  • creează un efect de gene false
  • rezistă perfect o zi întreagă
  • oferă genelor un efect de lifting, de la rădăcini
  • acoperă genele cu o culoare, pe toată lungimea
  • nu se lipește și nu face cocoloașe
  • nu se întinde

Aplicare:
Aplicați rimelul cu efect de gene false, Maybelline The Falsies Lash Lift, de la rădăcini, până la vârfuri. Repetați aplicarea, până ce veți obține rezultatul dorit. În caz că aplicați mai multe straturi, lăsați rimelul să se usuce între acestea.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare, pentru volum

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline The Falsies Lash Lift7