Maybelline The City Kits™ Pink Edge paleta pentru fata multifunctionala pentru față și ochi

2×
Maybelline The City Kits™ Pink Edge paleta pentru fata multifunctionala pentru față și ochi
Maybelline The City Kits™ Pink Edge paleta pentru fata multifunctionala pentru față și ochi
16 g

Cod: MAY02255 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Maybelline The City Kits™ Pink Edge
Caracteristici

Cu paleta de lux Maybelline The City Kits™ Pink Edge se poate crea un fond de ten perfect, ca de la un artist în fond de ten.

Caracteristici:

  • permite diverse stiluri de fond de ten cu aspect profesional
  • pentru fondul de ten de zi și de seară
  • culori ușor de combinat
  • ușor de aplicat
  • culori frumos pigmentate

Cum se utilizează:
Cu ajutorul aplicatorului selectat, se poate crea orice fond de ten dorit.

Caracteristici

Culoare
violet, maro, roz, nud
Efect
mat, de satin

Despre brand Maybelline

p>Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline The City Kits™ Pink Edge2