Maybelline The City Kits™ Pink Edgepaleta pentru fata multifunctionala pentru față și ochi

2×
Maybelline The City Kits™ Pink Edge paleta pentru fata multifunctionala pentru față și ochi
Maybelline The City Kits™ Pink Edge paleta pentru fata multifunctionala pentru față și ochi
16 g

Cod: MAY02255 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Maybelline The City Kits™ Pink Edge
Caracteristici

Cu paleta de lux Maybelline The City Kits™ Pink Edge se poate crea un fond de ten perfect, ca de la un artist în fond de ten.

Caracteristici:

  • permite diverse stiluri de fond de ten cu aspect profesional
  • pentru fondul de ten de zi și de seară
  • culori ușor de combinat
  • ușor de aplicat
  • culori frumos pigmentate

Cum se utilizează:
Cu ajutorul aplicatorului selectat, se poate crea orice fond de ten dorit.

Caracteristici

Efect
mat, de satin

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline The City Kits™ Pink Edge