Maybelline Puma x Maybelline SuperStay Matte Inkruj de buze lichid, mat și de lungă durată

2×
Maybelline Puma x Maybelline SuperStay Matte Ink ruj de buze lichid, mat și de lungă durată
Maybelline Puma x Maybelline SuperStay Matte Ink ruj de buze lichid, mat și de lungă durată
Economisiți
43RON

Economisiți 35%
culoare 13 Fierce 5 ml
28RON

Cod: MAY02405 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Maybelline de minim 75 RON și vă oferim cadou un ruj.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Descrierea produsului Maybelline Puma x Maybelline SuperStay Matte Ink
Caracteristici

Rujul Maybelline Puma x Maybelline SuperStay Matte Ink accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.

Caracteristici:

  • buzele arată pline și sănătoase
  • se usucă rapid
  • pigmentare intensă
  • textură lichidă
  • efect mat

Cum se utilizează:
Se aplică un strat uniform de culoare pe buze, folosind aplicatorul.

Caracteristici

Culoare
violet
Efect
mat, rezistent

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline Puma x Maybelline SuperStay Matte Ink