Maybelline Fit Me!

corector

88×
Maybelline Fit Me! corector
Maybelline Fit Me! corector
Maybelline Fit Me! corector
Maybelline Fit Me! corector
Maybelline Fit Me! corector
Maybelline Fit Me! corector
Maybelline Fit Me! corector
Maybelline Fit Me! corector
culoare 10 Light 6,8 ml
22RON

Cod: MAY0462 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți, 19.02.2019
Ridicare personală
marți, 19.02.2019
Maybelline Fit Me!
culoare 10 Light 6,8 ml | 22RON

Descriere cosmetice Maybelline Fit Me!

Descriere:
Prezentăm primul gel corector produs fără utilizarea inutilă a cerii și a uleiurilor. Corectorul Fit Me, de la Maybelline, acoperă cu ușurință orice imperfecțiuni, fără un aspect vizibil de ten machiat.

Pielea este instantaneu iluminată și trezită la viață! Acoperirea este naturală, iar pielea poate respira liber. Testat dermatologic.

Efecte:

  • acoperă imperfecțiunile pielii, inclusiv cearcănele întunecate de sub ochi
  • permite pielii să respire liber
  • nu încarcă pielea
  • lasă un finisaj natural

Compoziție:

  • nu conține uleiuri și ceruri
  • nu conține parfum

Mod de aplicare:
Corectorul se aplică cu ajutorul aplicatorului inclus în ambalaj. Se tapotează apoi ușor în piele.

Caracteristici

Consistență
corector lichid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

 

free delivery