Maybelline Color Sensational Made For Allruj

4×
Maybelline Color Sensational Made For All ruj
Maybelline Color Sensational Made For All ruj
culoare 385 Ruby For Me
29RON

Cod: MAY02379 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Maybelline de minim 75 RON și vă oferim cadou un ruj.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 04.06.2020

Descrierea produsului Maybelline Color Sensational Made For All
Caracteristici

Rujul cremă Maybelline Color Sensational Made for All a fost creat special pentru a se potrivi tuturor nuanțelor și subtonurilor de ten. Dintr-o singură trecere, buzele capătă o culoare flatantă, cu finisaj mat sau satinat - în condiții de persistență îndelungată și de confort perfect.

Caracteristici:

  • oferă o paletă de culori universale, pentru fiecare nuanță de ten
  • formula cremoasă nu usucă buzele și este plăcută pe piele
  • rezistă pe buze timp îndelungat și nu se acumulează în riduri
  • buzele devin moi, netede și atrăgătoare

Ingrediente:

  • miere de albine - hidratează și catifelează buzele
  • ulei de susan
  • lanolină

Mod de aplicare:
Rujul se aplică din centrul buzelor spre exterior și pe contururi. Pentru o acoperire mai mare, se aplică mai multe straturi.

Caracteristici

Culoare
roz, nud
Efect
de satin

Despre brand Maybelline

Povestea brand-ului Maybelline începe în anul 1915, când tânăra americancă Mabel Williams a preparat un produs original pentru fardarea ochilor. Fratele său Thomas a fost atât de încântat de această descoperire, încât a fondat compania Maybell Laboratories şi a început vânzarea rimelurilor. Nu a durat mult şi femeile din toate statele americane au început să solicite produsele Maybelline. La mijlocul anilor ‘90, Maybelline a devenit parte integrantă din gigantul L’Oreal Group. Scopul său a rămas însă acelaşi: de a le oferi clienţilor cosmetice decorative de calitate şi la preţuri accesibile
În prezent, Maybelline se poate mândri prin colaborarea cu creatori de top din lumea modei, pentru a determina noi trenduri în domeniul frumuseţii. Acest brand se străduieşte neîncetat să-şi înnoiască portofoliul. Fardurile de ochi, lacurile de unghii, luciurile de buze, ca şi toate celelalte produse Maybelline se aplică uşor şi au o acţiune de lungă durată. Sunt de efect şi, nu în ultimul rând, sigure. Datorită acestor proprietăţi se bucură de o mare popularitate printre stiliştii profesionişti.
Cosmetica Maybelline este simbolul machiajului perfect. Mărturie a calităţilor sale excepţionale stă şi faptul că este utilizată de multe modele faimoase – cum ar fi Miranda Kerr, Gigi Hadid sau Adriana Lima. Marca Maybelline le va atrage cu siguranţă pe toate clientele care doresc să-şi sublinieze stilul personal, iubesc fardurile şi doresc să fie atrăgătoare pentru sexul opus.

Rating Maybelline Color Sensational Made For All