Max Factor Masterpiece eyeliner lichid cu trasare precisă

Max Factor Masterpiece eyeliner lichid cu trasare precisă
Max Factor Masterpiece eyeliner lichid cu trasare precisă
culoare 40 Turquoise

Cod: MXF02324 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Max Factor Masterpiece
Caracteristici

Ochii precis conturați sunt o operă de artă. Dar, cu tușul de ochi lichid de precizie Max Factor Masterpiece , e o joacă. Vârful subțire se adaptează ușor formei ochilor. Nu ezitați să experimentați și să încercați, de exemplu, un albastru îndrăzneț.

Caracteristici:

  • vârful subțire trasează o linie precisă și continuă
  • nuanța originală de albastru accentuează culoarea ochilor
  • ușor de aplicat

Aplicare:
Se trasează ușor o linie pe pleoapă. Se lasă să se usuce. Închideți flaconul cu atenție după utilizare.

Caracteristici

Culoare
albastru
Consistență
fluid

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Masterpiece