Max Factor Colour Elixir Lip Butter Unt de ingrijire a buzelor stick

Max Factor Colour Elixir Lip Butter Unt de ingrijire a buzelor stick
Max Factor Colour Elixir Lip Butter Unt de ingrijire a buzelor stick
culoare 111 Midnight Mocha 16 g

Cod: MXF03183 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul brands20 în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Max Factor Colour Elixir Lip Butter
Caracteristici

Tratamentul special pentru buze Max Factor Colour Elixir Lip Butter asigură buze și mai frumoase.

Caracteristici:

  • oferă buzelor și zonei din jur hidratarea și nutriția necesare
  • creează un efect de buze pline
  • buzele devin moi și fine ca mătasea

Cum se utilizează:
Se aplică pe buzele curate și uscate.

Caracteristici

Culoare
roz
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Culoare
roz

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Colour Elixir Lip Butter