Max Factor Brow Highlighter creion iluminator pentru sprâncene

1×
Max Factor Brow Highlighter creion iluminator pentru sprâncene
Max Factor Brow Highlighter creion iluminator pentru sprâncene
4 g
15RON

375,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MXF02220 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 16.05.2021

Descriere Max Factor Brow Highlighter
Caracteristici

Creionul iluminator pentru sprâncene, Max Factor Brow Highlighter, iluminează machiajul și evidențiază forma sprâncenelor.

Caracteristici:

  • definește și iluminează sprâncenele, dintr-un singur pas
  • asigură un look tineresc și fără cusur
  • textura netedă și cremoasă asigură o aplicare ușoară

Aplicare:
Creionul se aplică cu tușe fine, sub arcul sprâncenelor și se estompează delicat.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminator
Culoare
roz

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Brow Highlighter1