Matrix Vavoom Freezing Spray fixativ pentru fixare și formă

24×
Matrix Vavoom Freezing Spray fixativ pentru fixare și formă
Matrix Vavoom Freezing Spray fixativ pentru fixare și formă
Promoție
Economisiți
54RON

Economisiți 38%
500 ml
33RON

6,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MTX0929 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Matrix Vavoom Freezing Spray
Caracteristici

Cine nu și-ar dori o coafură cu un volum extraordinar care să reziste până la sfârșitul zilei? Spray-ul fixativ Matrix Vavoom Freezing Spray pentru fixare și formă este soluția potrivită. Acesta păstrează coafura în forma creată, fără să încurce părul sau să-l lase aspru la atingere. Pariați pe o coafură bine definită care va rezista chiar și la cele mai extreme condiții meteorologice.

Caracteristici:

  • fixează coafura și oferă volum
  • conferă o întărire moderată
  • asigură un efect de lungă durată
  • nu încarcă inutil părul
  • se usucă imediat după aplicare
  • ușor de aplicat
  • ajută la crearea unor coafuri speciale
  • previne electrizarea părului

Cum se utilizează:
Înainte de aplicare agitați produsul. Pulverizați uniform pe părul uscat de la o distanță de aproximativ 20-30 cm, apoi aranjați părul în forma dorită.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
Definire și textură, Fixare
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand Matrix

Cosmeticele Matrix |Matrix reprezintă una dintre mărcile de îngrijire a părului cele mai renumite pe mapamond. A fost fondată în anul 1980 în Statele Unite, de către soții Arnie și Sydell Miller, grupa de clienți țintă fiind saloanele de frumusețe, stiliștii, artiștii în machiaj etc. Această cosmetică de înaltă calitate este acum accesibilă și publicului larg.
În oferta firmei Matrix găsiți produse pentru toate tipurile de păr. Nu contează dacă aveți părul gras, deteriorat, uscat, casant sau cu vârfurile despicate – cu ajutorul șampoanelor, al balsamurilor, al uleiurilor revitalizante și al celorlalte produse Matrix, părul îşi va recăpăta rapid sănătatea și frumusețea. Nu mai este necesar să adăugăm că Matrix oferă soluții și pentru persoanele care suferă de mătreață sau de căderea părului.
Un capitol de sine stătător îl reprezintă produsele de styling. Matrix prezintă pe piaţă o gamă completă de fixative, paste de modelare, spume de fixare, sprayuri și alte produse interesante, care vă dau posibilitatea de a vă stiliza o coafură modernă și frumoasă, chiar și acasă. Este suficient să dați frâu liber fanteziei și creativității proprii.
Matrix se mândrește cu faptul că folosește cele mai moderne tehnologii la dezvoltarea produselor sale. Fiecare este conceput în așa fel încât să obțineți rezultate profesionale, chiar și fără cunoștințe în domeniu. Matrix oferă stiliștilor profesioniști posibilitatea de a participa la un program de formare unic. Nu e de mirare că, pe piața americană, Matrix a devenit numărul unu pe segmentul său.
Brand-ul Matrix îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să încerce produsele de îngrijire a părului folosite de stelele de la Hollywood, de cei care nu doar încearcă, ci și poartă coafuri originale și de cei care caută calitate la un preț rezonabil.

Rating Matrix Vavoom Freezing Spray24