Matrix Oil Wonders

balsam hranitor cu ulei de argan

16×
Matrix Oil Wonders balsam hranitor cu ulei de argan
Matrix Oil Wonders balsam hranitor cu ulei de argan
Matrix Oil Wonders balsam hranitor cu ulei de argan
200 ml
40RON

Cod: MTX1545 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 19.12.2018
ridicare personală
miercuri, 19.12.2018
Matrix Oil Wonders
200 ml | 40RON

Descriere cosmetice Matrix Oil Wonders

Descriere:
Balsamul nutritiv Matrix Oil Wonders, cu ulei de argan, hrănește părul, îi reface structura și-i asigură echilibrul de hidratare.

După folosirea acestuia, părul devine ușor de pieptănat și de modelat. Compoziția unică conține substanțe nutritive, care lasă părul moale, flexibil și natural strălucitor.

Uleiul de argan, cunoscut pentru forța sa regeneratoare, îi dă părului vitalitate și energie. Îi reface rapid structura și-i reface finețea de mătase.

Formula bogată a balsamului Wonders întărește capacitarea de apărare a părului și, datorită vitaminei E, protejează părul împotriva influențelor nocive externe. Hidratează părul în mod natural, reduce în mod eficient încrețirea și ruperea părului, previne deteriorarea părului în timpul vopsirii și îi menține aspectul tineresc.

Efecte:

  • hrănește și tratează delicat părul
  • asigură echilibrul de hidratare a părului
  • conferă părului finețe, elasticitate și strălucire
  • îmblânzește părul indisciplinat și rebel
  • oferă părului vitalitate și energie
  • întărește capacitatea de apărare a părului
  • previne deteriorarea părului la vopsire

Compoziție:

  • ulei de argan – hrănește și întărește eficient părul, îi adaugă forță, flexibilitate și strălucire
  • vitamina E – întărește capacitatea de autoapărare a părului
  • acizii grași omega 6 și 9 – hrănesc părul și facilitează regenerarea sa naturală

Mod de aplicare:
Se aplică pe părul spălat și umed și se lasă să acționeze pentru scurt timp. Apoi se clătește bine părul.

Caracteristici

Efect
Nutriție și regenerare
Tipuri de păr
toate tipurile de par

Despre brand Matrix

Cosmeticele Matrix |Matrix reprezintă una dintre mărcile de îngrijire a părului cele mai renumite pe mapamond. A fost fondată în anul 1980 în Statele Unite, de către soții Arnie și Sydell Miller, grupa de clienți țintă fiind saloanele de frumusețe, stiliștii, artiștii în machiaj etc. Această cosmetică de înaltă calitate este acum accesibilă și publicului larg.
În oferta firmei Matrix găsiți produse pentru toate tipurile de păr. Nu contează dacă aveți părul gras, deteriorat, uscat, casant sau cu vârfurile despicate – cu ajutorul șampoanelor, al balsamurilor, al uleiurilor revitalizante și al celorlalte produse Matrix, părul îşi va recăpăta rapid sănătatea și frumusețea. Nu mai este necesar să adăugăm că Matrix oferă soluții și pentru persoanele care suferă de mătreață sau de căderea părului.
Un capitol de sine stătător îl reprezintă produsele de styling. Matrix prezintă pe piaţă o gamă completă de fixative, paste de modelare, spume de fixare, sprayuri și alte produse interesante, care vă dau posibilitatea de a vă stiliza o coafură modernă și frumoasă, chiar și acasă. Este suficient să dați frâu liber fanteziei și creativității proprii.
Matrix se mândrește cu faptul că folosește cele mai moderne tehnologii la dezvoltarea produselor sale. Fiecare este conceput în așa fel încât să obțineți rezultate profesionale, chiar și fără cunoștințe în domeniu. Matrix oferă stiliștilor profesioniști posibilitatea de a participa la un program de formare unic. Nu e de mirare că, pe piața americană, Matrix a devenit numărul unu pe segmentul său.
Brand-ul Matrix îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să încerce produsele de îngrijire a părului folosite de stelele de la Hollywood, de cei care nu doar încearcă, ci și poartă coafuri originale și de cei care caută calitate la un preț rezonabil.