Masaki MatsushimaMasaki/Masaki Eau de Parfum pentru femei

7×
Masaki Matsushima Masaki/Masaki Eau de Parfum pentru femei
Masaki Matsushima Masaki/Masaki Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
329RON

Economisiți 33%
80 ml
219RON

5 de buc. în stoc | 273,75RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: MAS0010
1
Livrarea prin FAN Courier. Data estimata pentru livrare:
începând de mâine luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 29.11.2021

Masaki Matsushima Masaki/Masaki este un parfum feminin, de flori şi fructe, ca o dantelă elegantă. Vârful oferă o combinaţie dulce de măr, pepene verde şi litchi. Parfumul Masaki se dezvoltă treptat, către tonuri florale uşoare, alcătuite din magnolie şi trandafiri. Senzualitatea acestui parfum unic este dată de paciuli, de mosc şi de lemnul de cedru.

Lăsaţi-vă purtată de îmbătătoarele tonuri dulci, uşoare şi, totodată, proaspete, ale parfumului Masaki/Masaki. Parfumul este potrivit pentru toate femeile care doresc să-şi exprime feminitatea şi bunul gust. Introduceţi în fiecare zi o doză de bucurie şi de optimism, cu ajutorul parfumului Masaki Matsushima Masaki/Masaki.

Învăluiţi-vă în voalul uşor al senzualităţii şi al frumuseţii naturale. Apa de parfum Masaki Matsushima Masaki/Masaki îi dă fiecărei femei încredere în sine şi-i subliniază farmecul personalităţii. Fiţi magic de atrăgătoare şi totuşi dumneavoastră însevă. Parfumul Masaki/Masaki vă mângâie, cu o uşoară atingerea gingaşă. Transportaţi-vă în lumea plină de eleganţă şi de frumuseţe feminină nelimitată, pe care v-o oferă Masaki Matsushima Masaki/Masaki.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
apa de pepene, litchi chinensis, maracuja, mar rosu
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, magnolie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, mosc, patchouli, zmeura
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Masaki Matsushima  | Masaki Matsushima - combina vechile traditii japoneze cu trendurile moderne. Vorbim despre un designer care a inovat lumea modei. Prima colectie a fost lansata in anul 1994 in Tokyo si Paris, bucurandu-se de succes atat pe plan european dar mai ales pe piata asiatica. Datorita creatiilor sale a fost ales sa creeze costumele atletilor ce vor concura la olimpiada gazduita de Tokyo in anul 2016. Aceeasi viziune inovatoare se regaseste in esentele si sticlutele parfumurilor Masaki Matsushima.