Marc Jacobs Daisy set cadou III. pentru femei

Marc Jacobs Daisy set cadou III. pentru femei
Marc Jacobs Daisy set cadou III. pentru femei

Cod: MAJ01453 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 10 ml + loțiune parfumată pentru corp 75 ml

Descriere Marc Jacobs Daisy
Compoziție

De acum înainte, nu va mai fi nevoie să vă despărțiți de parfumul dvs. Setul cu parfum feminin Marc Jacobs Daisy conține versiunea în mărime completă și mini. Miniatura încape ușor chiar și în cea mai mică poșetă, fiind oricând gata să vă învăluie în aroma sa inconfundabilă.

Caracteristici:

  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 10 ml
  • loțiune parfumată pentru corp 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Marc Jacobs

Designerul american Marc Jacobs transcende limitele modei universale, de peste un sfert de secol. Creațiile sale sunt unice, imprevizibile și pline de inspirație. Secretul succesului său constă în curajul de a înota împotriva curentului și de a descoperi frumuseți neașteptate.

Marc Jacobs s-a născut în anii ’60, la New York și a studiat la Parson's School of Design. În 1986 lansa deja prima colecție care-i purta numele, iar un an mai târziu a devenit cel mai tânăr designer premiat din lume. Anii ‘90 i-au adus lui Marc Jacobs succes după succes. A fondat primul brand propriu, iar ulterior a fost numit Director de Creație al casei de modă Louis Vuitton, unde a creat și a prezentat prima colecție pret-a-porter din istoria companiei. Din anul 2013 se dedică exclusiv creațiilor proprii.

Stilul său unic a pătruns treptat și în universul frumuseții. Și aici, Marc Jacobs consideră că parfumul, la fel ca și moda, poate și trebuie să exprime individualitatea și personalitatea celui care-l folosește. Fiecare parfum Marc Jacobs este excepțional și surprinzător, un simbol al adevăratului lux. Printre creațiile sale emblematice se numără parfumul Marc Jacobs Daisy, cu faimosul său flacon decorat cu flori și recentul succes Marc Jacobs Decadence, al cărui flacon ca o poșetă verde smarald, decorată cu un lanț auriu, simbolizează opulența Glamour.

Rating Marc Jacobs Daisy