Marbert Man Classic

deodorant cream pentru bărbați 40 ml

Marbert Man Classic deodorant cream pentru bărbați 40 ml
Marbert Man Classic deodorant cream pentru bărbați 40 ml
deodorant cream pentru bărbați 40 ml

Cod: MRP0037 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Marbert Man Classic
deodorant cream pentru bărbați 40 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Marbert Man Classic

Deodorantul cremă Marbert Man Classic este un accesoriu excelent și practic al parfumului din aceeași serie. Deodorantul nu este agresiv față de pielea axilei, oferind în același timp o protecție de încredere împotriva mirosurilor neplăcute.

Despre brand Marbert

Cosmeticiana Margarethe Sendler și medicul Bertha Roeber au înființat în anul 1936 unul dintre primele branduri de produse cosmetice germane. Au combinat în numele firmei primele litere ale prenumelor lor și, astfel, a apărut Marbert - brand devenit lider al industriei cosmetice încă din perioada Germaniei postbelice.

Brevetele de invenție și cele mai înalte standarde profesionale fac parte integrantă din istoria brandului. Unul dintre brevetele brandului Marbert, linia de produse antiîmbătrânire Profutura dezvoltată în 1990, a rescris prin unicitatea sa istoria cosmeticelor, fiind și astăzi cea mai bine vândută linie de produse Marbert.

Marbert înseamnă tradiție, calitate, încredere și accesibilitate. Toate produsele sunt fabricate permanent în Germania. Brandul are în spate zeci de ani de experiență, tehnologii sofisticate și cunoașterea proprietăților specifice ale pielii. Marbert înfrumusețează oamenii din toate generațiile. Ieri, astăzi și mâine.

Rating Marbert Man Classic

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!