Marbert Bath & Body Classic

deodorant cream pentru femei 50 ml

Marbert Bath & Body Classic deodorant cream pentru femei 50 ml
Marbert Bath & Body Classic deodorant cream pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: MRP0040 | Acest produs este momentan indisponibil
Marbert Bath & Body Classic
50 ml

Descriere parfum Marbert Bath & Body Classic

Deodorantul cremă Marbert Bath & Body Classic este un accesoriu excelent și practic al parfumului din aceeași serie. Deodorantul nu este agresiv față de pielea axilei, oferind în același timp o protecție de încredere împotriva mirosurilor neplăcute.

Despre brand Marbert

Cosmeticiana Margarethe Sendler și medicul Bertha Roeber au înființat în anul 1936 unul dintre primele branduri de produse cosmetice germane. Au combinat în numele firmei primele litere ale prenumelor lor și, astfel, a apărut Marbert - brand devenit lider al industriei cosmetice încă din perioada Germaniei postbelice.

Brevetele de invenție și cele mai înalte standarde profesionale fac parte integrantă din istoria brandului. Unul dintre brevetele brandului Marbert, linia de produse antiîmbătrânire Profutura dezvoltată în 1990, a rescris prin unicitatea sa istoria cosmeticelor, fiind și astăzi cea mai bine vândută linie de produse Marbert.

Marbert înseamnă tradiție, calitate, încredere și accesibilitate. Toate produsele sunt fabricate permanent în Germania. Brandul are în spate zeci de ani de experiență, tehnologii sofisticate și cunoașterea proprietăților specifice ale pielii. Marbert înfrumusețează oamenii din toate generațiile. Ieri, astăzi și mâine.

Rating Marbert Bath & Body Classic

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!