Încălzirea biberonului

Bavete pentru copii
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Biberoane
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Cutii pentru gustarea copiilor
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Încălzirea biberonului
Spălarea biberoanelor și a suzetelor
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Sterilizatoare pentru biberoane și suzete
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Tetine pentru biberon
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Ai ales
 • Pentru femei

Încălzitoare de biberoane pentru lapte și terciuri

Pregătiți hrana bebelușului mai ușor cu un incalzitor biberoane! Fie că hrăniți bebelușul cu lapte din pompa pentru sân, că treceți de la laptele matern la terciuri sau că pregătiți laptele bebelușului din lapte praf, acest auxiliar ajută la încălzirea uniformă a hranei, la temperatura ideală. Unele încălzitoare pot decongela alimentele pentru copii sau steriliza biberoanele! Vă vom arăta cum funcționează încălzitoarele și cum să-l alegeți pe cel mai bun!

Cum funcționează un incalzitor lapte bebelusi

Încălzitorul pentru biberoane funcționează pe principiul băii de apă, unde apa circulă constant, încălzind alimentele uniform, până când ating temperatura optimă. Astfel nu apar zone fierbinți, care ar putea arde copilul în timpul hrănirii.

Citiți întotdeauna instrucțiunile de utilizare, înainte de a folosi un incalzitor biberoane. Introduceți biberonul în aparat și setați temperatura aferentă volumului de lapte. După încălzire, aparatul păstrează laptele la temperatura dorită sau se oprește. Controlați mereu ca aparatul să conțină apă, altfel se poate deteriora.

Cum alegeți un incalzitor biberoane

Alegerea unui incalzitor lapte bebelusi depinde de volumul acestuia, de funcțiile auxiliare și de ce biberoane corespund tipului încălzitorului respectiv. Pentru acasă este potrivit un încălzitor de lapte cu conectare la priză, dar, pentru călătorii cu bebelușul, alegeți un încălzitor de biberon pentru mașină, care încălzește laptele oriunde ați merge!

 • Încălzitorul electric pentru biberoane este accesoriul ideal în gospodărie. Conectați-l la priză și va încălzi mâncarea foarte repede.
 • Sterilizatorul cu încălzitor de lapte într-unul singur încălzește și dezinfectează biberonul și accesoriile acestuia.
 • Încălzitorul de biberoane pentru călătorie este un tip special, care se conectează la bricheta din mașină sau funcționează pe baza unei inserții de gel pentru încălzire, cu activare manuală. Unele încălzitoare electrice pentru biberoane au un adaptor suplimentar pentru bricheta din mașină, putând fi folosite acasă și în călătorii.

Alte funcții ale încălzitorului pentru biberoane

Alegerea depinde și de funcțiile auxiliare, care ușurează pregătirea meselor bebelușului. Încălzitorul cu sterilizator pentru biberoane într-unul singur economisește spațiu în bucătărie, iar pornirea întârziată facilitează alimentarea pe timp de noapte.

 • Oprire automată – încălzirea se oprește după atingerea temperaturii optime.
 • Cronometru – permite setarea duratei de încălzire.
 • Semnalizare sonoră – anunță încheierea procesului de încălzire.
 • Pornire întârziată – permite setarea orei la care încălzitorul de biberoane trebuie să pornească.
 • Dezghețare – oferă posibilitatea dezghețării încete a laptelui și a terciurilor.
 • Sterilizator – dezinfectează biberoanele și accesoriile.
 • Afișaj digital – pentru claritate și un control mai bun al dispozitivului.
 • Siguranță împotriva funcționării fără apă – previne deteriorarea aparatului în absența apei.

Economisiți timp și efort la prepararea laptelui și a terciurilor copilului; cu un incalzitor lapte bebelusi, doar setați temperatura dorită, iar aparatul se ocupă de toate pentru dvs.! La notino.ro găsiți și alte accesorii pentru hrănirea bebelușului: pungi pentru laptele matern , hrană pentru copii și băuturi.