Makeup Revolution Retro Luxe

set ruj metalic

Makeup Revolution Retro Luxe set ruj metalic
Makeup Revolution Retro Luxe set ruj metalic
Makeup Revolution Retro Luxe set ruj metalic
Lichidare de stoc
culoare We Rule 5,5 ml
43RON

Cod: MUR3643 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 18.10.2018
ridicare personală
joi, 18.10.2018
Makeup Revolution Retro Luxe
culoare We Rule 5,5 ml | 43RON

Descriere cosmetice Makeup Revolution Retro Luxe

Creionul de buze Makeup Revolution Retro Luxe previne migrarea neintenționată a rujului și ajută la crearea formei perfecte a buzelor.

Caracteristici:

  • conturează și accentuează perfect buzele
  • este de mare ajutor la modelarea buzelor
  • pigmentare intensă

Cum se utilizează:
Se aplică uniform pe buze, înainte de aplicarea rujului. Rujul se aplică pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri.

Caracteristici

Rezistent la apă
nu

Despre brand Makeup Revolution

Makeup Revolution aduce o revoluție absolută în domeniul machiajului! Acest brand de cosmetice londoneze oferă produse decorative de înaltă calitate și, în același timp, accesibile ca preț, pentru a vă încânta garantat! Makeup Revolution a devenit un brand popular mai ales datorită paletelor de farduri de pleoape, care oferă culori foarte pigmentate, în toate nuanțele posibile! În afara acestor palete, mai găsiți și alte cosmetice decorative de o calitate excepţională, ca, de exemplu, rujuri, fond de ten, fard de obraz, pudră sau pensule.
Brand-ul Makeup Revolution vă va surprinde prin designul ambalajului, practic și în același timp original, de care vă veți îndrăgosti pur și simplu. Cu marca de lux Makeup Revolution veți conferi machiajului dumneavoastră originalitate și stil. Makeup Revolution demonstrează că puteți găsi o calitate deosebită, la prețuri accesibile fiecăruia!

 

Meniu