Makeup RevolutionDuo Brow Definer creion sprâncene precise

38×
Makeup Revolution Duo Brow Definer creion sprâncene precise
Makeup Revolution Duo Brow Definer creion sprâncene precise
culoare Brown 0.15 g

Cod: MUR3679 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Makeup Revolution, I Heart Revolution, Revolution PRO, Revolution Relove, XX by Revolution, Revolution Skincare, Revolution Haircare, W7 Cosmetics, Rude Cosmetics sau Makeup Makeup Obsession de peste 140 RON și primiți cadou un Mystery Bag cu produse cosmetice, în valoare de 120 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Makeup Revolution Duo Brow Definer
Caracteristici

Acordați atenție sprâncenelor direct din confortul de acasă! Creionul pentru sprâncene Makeup Revolution Duo Brow Definer ajută la modelarea și aranjarea sprâncenelor, oferindu-le o formă perfectă cu efect natural rapid și precis. Creionul cu vârf special și textură de ceară vă ajută la colorarea și umplerea sprâncenelor iar peria definește forma acestora, oferind mai multă expresie feței.

Caracteristici:

  • adaugă sprâncenelor volum și formă
  • design slim și elegant ușor de utilizat
  • colorează sprâncenele puțin pronunțate
  • textură de ceară care asigură o rezistență îndelungată
  • evidențiază sprâncenele și le pune în valoare frumusețea naturală

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Cu ajutorul periei, periați sprâncenele în direcția de creștere a firelor sau dinspre centrul feței spre exterior. Apoi folosiți vârful creionului pentru a defini contururile sprâncenelor și completați golurile pentru un aspect gros și natural.

Compoziție completă

PARAFFIN, GLYCOL MONTANATE, SYNTHETIC WAX, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, SYNTHETIC BEESWAX, SYNTHETIC WAX, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, POLYISOBUTENE, PHENOXYETHANOL. [+/- CL 77266, CL 77491, CL 77492, CL 77499, CL 77891, POLYESTER-3, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE]. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
castaniu deschis

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Duo Brow Definer26