Maison Margiela REPLICA Flower Market Eau de Toilette pentru femei

3×
Maison Margiela REPLICA Flower Market Eau de Toilette pentru femei
Maison Margiela REPLICA Flower Market Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
463RON

463,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MMG00181 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Maison Margiela REPLICA Flower Market
Compoziție

Experimentați o briză încântătoare de primăvară care emană o aromă pură și liniștitoare. Apa de toaletă pentru femei Maison Margiela Replica Flower Market evocă amintirea unei plimbări plăcute printre tarabele pline cu buchete de flori înflorite. O aromă misterioasă și senzuală, care se potrivește perfect femeilor romantice și pasionale.

  • parfum floral
  • pentru femeia romantică
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Flower Market se deschide cu acorduri de frunze verzi îmbinate cu esența delicată de frezie, care ne întâmpină adesea la intrarea în piețele de flori. Inima parfumului prezintă note sublime de iasomie egipteană, trandafiri din Grasse și tuberoză, o abundență de flori care emană o aromă pură. Cedrul, mușchiul de stejar și piersica cuprind notele de bază, ceea ce oferă creației un accent rafinat și elegant.

Povestea parfumului
Apa de toaletă pentru femei Maison Margiela Replica Flower Market a fost lansată în anul 2012 și evocă amintirea unui magazin de flori parizian. O creație seducătoare care surprinde aroma delicată și rafinată a florilor proaspăt tăiate. Designul fiecărei sticle din colecția REPLICA este inspirat din borcanele clasice de farmacie, permițând colecției să fie identificată instantaneu.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Jasmine (arab), frunze verzi, frezie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafiri din Grasse, tuberoza, iasomie egipteana
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piersica, cedru, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Maison Margiela

Originalitate, creativitate și un strop de provocare - acesta este brandul francez Maison Margiela (anterior Maison Martin Margiela), renumit pentru stilul neconvențional, colecția REPLICA și parfumurile inconfundabile.

În anul 1988, creatorul de modă Martin Margiela a fondat la Paris casa de haute couture care-i poartă numele. Brandul Maison Margiela se remarcă prin concepte netradiționale despre modă și despre parfumuri, interpretate ca opere de artă. O atenție deosebită merită colecția REPLICA, din anul 1994, care prezintă îmbrăcăminte și reproduceri ale unor accesorii din întreaga lume, lucrate manual. Fiecare piesă are o etichetă care îi descrie povestea și materialul. În 2012, acestei colecții unice i-au fost adăugate parfumuri de lux.

Cum miros amintirile? Vă răspund parfumurile REPLICA, create în colaborare cu cei mai buni parfumieri din lume. Parfumurile Maison Margiela sunt create pentru a evoca momente frumoase. Parfumați-vă și vă veți aminti.

Rating Maison Margiela REPLICA Flower Market3