Maison Berger Paris Tahitian Green Zest aroma difuzor cu rezervã

Maison Berger Paris Tahitian Green Zest aroma difuzor cu rezervã
Maison Berger Paris Tahitian Green Zest aroma difuzor cu rezervã
125 g

Cod: LBP01170 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Maison Berger Paris Tahitian Green Zest
Compoziție

Difuzorul de aromă Maison Berger Paris Tahitian Green Zest este un mod plăcut și stilat de a parfum interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează astfel în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Caracteristici:

  • parfum citric
  • aromă dulce
  • parfum proaspăt
  • parfum de fructe

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
limette, mar, grapefruit
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lotus, frunze de lamaie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cocos, patchouli
Categoria parfumurilor de interior
citrice, dulci, fructate, fresh
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Maison Berger Paris Tahitian Green Zest