Maison Berger Paris Aroma Relax set cadou I.

1×
Maison Berger Paris Aroma Relax set cadou I.
Maison Berger Paris Aroma Relax set cadou I.
Economisiți
195RON

Economisiți 17%
set cadou I.
160RON

160,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: LBP00483 | 1 de buc. în stoc

lampa + rezervă lichidă pentru lampa catalitică 180 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Maison Berger Paris Aroma Relax
Compoziție

Parfumați-vă căminul sau oferiți cuiva drag un elegant parfum de interior. În ambele cazuri, cu setul cadou Maison Berger Paris Aroma Relax_, succesul este garantat. Un parfum de interior bine ales induce o senzație de calm și de confort și vă ajută să creați o ambianță plăcută și primitoare.

Caracteristici:

  • parfum lemnos
  • aromă picantă
  • se pot lăsa nesupravegheate, fără probleme
  • elimină din încăpere toate mirosurile, inclusiv fumul de țigară, aburii de la gătit sau mirosurile de la animalele de companie

Setul conține:

  • lampa
  • rezervă lichidă pentru lampa catalitică 180 ml

Cum se utilizează:
În pachet este inclusă de asemenea și rezerva pentru lampa catalitică. Se înlătură de pe lampă capacul decorativ și cel de stingere și, folosind pâlnia, se toarnă esența de parfum până la 2/3 din recipientul lămpii. Se plasează înapoi fitilul cu pietricică și se închide capacul de stingere.După aproximativ 20 de minute, când mirosul se ridică peste fitil până la piatră, se ia o brichetă și se aprinde piatra. Se lasă flacăra să ardă timp de 3-5 minute și apoi se stinge, iar piatra se acoperă cu capacul decorativ. Astfel începe procesul catalitic și lampa începe să radieze parfum. Când parfumul atinge intensitatea dorită, se înlocuiește capacul decorativ cu cel de stingere. Astfel se încheie reacția catalitică. Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
anason stelat, anason
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, vanilie
Tipuri de seturi
set cadou
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase, picante

Rating Maison Berger Paris Aroma Relax1