Maison Berger ParisCube Scented Bouquet Zest of Verbera aroma difuzor cu rezervã

Maison Berger Paris Cube Scented Bouquet Zest of Verbera aroma difuzor cu rezervã
Maison Berger Paris Cube Scented Bouquet Zest of Verbera aroma difuzor cu rezervã
125 ml

Cod: LBP0082 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 10% reducere la toate produsele! Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Maison Berger Paris Cube Scented Bouquet Zest of Verbera
Compoziție

Difuzorul de aromă Maison Berger Paris Cube Scented Bouquet Zest of Verbera este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul.

Caracteristici:

  • parfum proaspăt
  • parfum de vară

Cum se utilizează:
Se deschide capacul difuzorului de aromă și se toarnă conținutul în recipient. Parfumul difuzează treptat în atmosferă, prin bețișoarele introduse. Cu cât se introduc mai multe bețișoare în recipient, cu atât mai parfumată va fi încăperea. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cedru, limette, piper roz
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
verbena, lavandă, menta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, cihlimbar
Categoria parfumurilor de interior
fresh
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Maison Berger Paris Cube Scented Bouquet Zest of Verbera