Maison Berger Paris Belle Epoque set cadou III.

Maison Berger Paris Belle Epoque set cadou III.
Maison Berger Paris Belle Epoque set cadou III.
set cadou III.

Cod: LBP00847 | Acest produs este momentan indisponibil

Grey difuzor de aroma 1 buc + Sandalwood Temptation reumplere în aroma difuzoarelor 200 ml + Black bețișoare pentru odorizant de cameră

Descriere parfum Maison Berger Paris Belle Epoque
Compoziție

Caracteristici:

  • parfum lemnos

Setul conține:

  • Grey difuzor de aroma 1 buc
  • Sandalwood Temptation reumplere în aroma difuzoarelor 200 ml
  • Black bețișoare pentru odorizant de cameră

Cum se utilizează:
Acest difuzor de aromă este furnizat împreună cu rezerva de parfum. Se deschide capacul difuzorului de aromă și se toarnă conținutul în recipient. Parfumul difuzează treptat în atmosferă, prin bețișoarele introduse. Cu cât se introduc mai multe bețișoare în recipient, cu atât mai parfumată va fi încăperea. Pentru un interior și mai parfumat, bețișoarele înmuiate în esență se pot întoarce din când în când. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care conținutul difuzorului intră în contact cu pielea, aceasta se spală imediat cu multă apă și săpun. În cazul contactului cu ochii, se vor clăti cu apă timp de câteva minute. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cardamom, lemn de santal, trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lemn de cedru, iasomie albă, mirt
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, vanilie, lemn de santal
Tipuri de seturi
set cadou
Categoria parfumurilor de interior
lemnoase
Tipuri de difuzoare de aromă
metal

Rating Maison Berger Paris Belle Epoque