Treci la conținutul principal

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Un concentrat anti-îmbătrânire extrem de eficient, care combină pentru prima dată într-o doză triplă ingredientele active dermatologice puternice: ACID HIALURONIC / VITAMINA C + NIACINAMIDĂ / ACID FERULIC. Pentru reînnoirea pielii dvs. strat cu strat:
STRATUL 1 - DENSITATEA PIELII
STRATUL 2 - REDUCEREA RIDURILOR
STRATUL 3 - CORECȚIA PETELOR ÎNTUNECATE
 

 

RÉNERGIE MULTI-LIFT ULTRA

Obțineți un ten mai tânăr și mai radiant cu Rénergie Multi-Lift Ultra Cream. Această cremă hidratantă anti-îmbătrânire minimizează aspectul liniilor fine și al ridurilor, îmbunătățind în același timp fermitatea pielii. Formula eficientă este îmbogățită cu extract din semințe de in care conține oligozaharide, peptide și polifenoli, pentru a crea un efect de lifting și a reduce ridurile profunde.
 

LIFE PLANKTON ELIXIR

Acest ser de reînnoire protejează, calmează și regenerează pielea, susținând procesul de reînnoire celulară. Revoluționați-vă rutina de îngrijire a tenului cu serul Life PLankton Elixir, îmbogățit cu acid hialuronic și cu ingredientul patentat Life Plankton™ în cea mai mare concentrație. Pielea pare mai netedă, mai unificată, iar semnele de îmbătrânire sunt vizibil reduse.
 

BLUE PRO RETINOL CREAM

Crema catifelată, multi-corectoare, se activează la contactul cu pielea, reducând ridurile și îmbunătățind textura și uniformitatea pielii. Dovedit științific: pielea este instantaneu hidratată și mai luminoasă. Zi după zi, pielea este reînnoită, având un aspect mai neted, mai unificat și mai ferm. Creată cu ajutorul tehnologiei BLUE BIOTECH: inovația exclusivă a Blue Pro-Retinol Biotech - care combină pro-retinolul blând cu extractul de alge bio-afinic.