L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff pasta modelatoare cu efect matifiant

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff pasta modelatoare cu efect matifiant
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff pasta modelatoare cu efect matifiant
75 ml

Cod: LOP2965 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff
Caracteristici

Produsul de coafat L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • facilitează coafatul
  • efect de lungă durată
  • conferă un aspect mat

Cum se utilizează:
Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Efect
păr voluminos
Lungimea părului
păr scurt
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Tecni.Art Stiff