L’Oréal Professionnel Tecni.Art Morning After Dustșampon uscat Spray

2×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Morning After Dust șampon uscat Spray
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Morning After Dust șampon uscat Spray
200 ml

Cod: LOP3630 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Vă oferim cadou o mască de păr la 75 ml și un șampon la 100 ml pentru întărirea părului, din colecția Inforce, la cumpărături L’Oréal Professionnel de minim 155 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Tecni.Art Morning After Dust
Caracteristici

Șamponul uscat L’Oréal Professionnel Tecni.Art Morning After Dust redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Caracteristici:

  • absoarbe excesul de sebum
  • pentru un păr parfumat
  • prelungește efectul de păr proaspăt spălat

Cum se utilizează:
Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Tecni.Art Morning After Dust