L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design

spray pentru fixare rezervă

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design spray pentru fixare rezervă
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: LOP2797 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Destinată numai pentru uz profesional

Produsul trebuie agitat înainte de folosire pentru a vă putea bucura de întreaga consistență a acestuia. Acest lucru este necesar, de asemenea, pentru a preveni posibila înfundare a pompei. Pompa o puteți găsi AICI.  

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 22.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design
750 ml | 76RON

Descriere cosmetice L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design

Produsul de coafat L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • conferă un volum și o formă perfecte
  • nu încarcă părul

Cum se utilizează:
Se masează pe părul uscat și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Consistență
spray
Efect
Pentru păr cu volum mai mare

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.