L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizzspray pentru fixare anti-electrizare

5×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz spray pentru fixare anti-electrizare
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz spray pentru fixare anti-electrizare
400 ml

Cod: LOP2522 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați acum 2 produse din colecția Tecni.Art de la L’Oréal Professionnel, și primiți o spumă de fixare la 75 ml cadou.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz

Lacul de păr L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix fixează durabil coafura și, astfel, asigură un control maxim asupra părului.

Caracteristici:

  • fixează bine toate tipurile de păr și de coafuri
  • nu lasă reziduuri în păr și se îndepărtează ușor, prin periere
  • efect durabil

Cum se utilizează:
Se pulverizează pe părul uscat, de la o distanță de 30 cm.

Caracteristici

Consistență
spray
Efect
Fixare, Netezirea și îndreptarea părului

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz