L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers

crema gel pentru netezirea parului

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers crema gel pentru netezirea parului
150 ml
37RON

Cod: LOP2961 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 22.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers
150 ml | 37RON

Descriere cosmetice L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers

Produsul de coafat L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • coafare rapidă și ușoară
  • intensifică strălucirea naturală a părului
  • netezește

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed. Se modelează după dorință.

Caracteristici

Consistență
cremă gel
Efect
Netezirea și îndreptarea părului, Pentru păr cu volum mai mare

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.