L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylerscrema gel pentru formarea buclelor

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers crema gel pentru formarea buclelor
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers crema gel pentru formarea buclelor
150 ml

Cod: LOP2960 | Acest produs este momentan indisponibil
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers
Caracteristici

Produsul de coafat L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • facilitează coafatul
  • netezește
  • oferă o strălucire sănătoasă

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Consistență
cremă gel
Efect
Accentuarea buclelor

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Tecni.Art Dual Stylers