L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Vitamino Color Resveratrol Ingrijire protectoare dupa vopsire

1×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol Ingrijire protectoare dupa vopsire
L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol Ingrijire protectoare dupa vopsire
210 ml

Cod: LOP12995 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol
Caracteristici

Oferiți părului proaspăt vopsit protecție și strălucire instantanee. Tratamentul protector după vopsire L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol Acidic Sealer întărește cuticula slăbită și îi oferă protecție optimă, precum și o strălucire intensă și durabilă.

Caracteristici:

  • conferă părului un luciu de până la 6x mai intens, imediat după aplicare
  • protejează culoarea părului vopsit
  • la contactul cu părul ud, emulsia se transformă într-un tratament lăptos și nutritiv

Aplicare:
Tratamentul protector se aplică pe părul ud, spălat cu șamponul din aceeași colecție. Se masează și se clătește imediat, cât mai bine. Se agită bine înainte de utilizare.

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit
Efect
Protecția culorii
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol1