L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color AOXsampon protector pentru păr vopsit

L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color AOX sampon protector pentru păr vopsit
L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color AOX sampon protector pentru păr vopsit
500 ml

Cod: LOP3449 | Acest produs este momentan indisponibil
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color AOX
Caracteristici

Descriere:
Vitamino Color AOX este un șampon protector foarte eficient pentru părul vopsit, din colecția Serie Expert, de la brandul de top în îngrijirea părului, L'Oréal Professionnel.

Asigură părului vopsit protecție, strălucire, moliciune și radianță. Elimină neagresiv impuritățile din păr, protejează durabilitatea culorii și promovează strălucirea și moliciunea părului tău. Păr arată neted și strălucitor imediat după utilizare.

Datorită compoziției sale unice, cu formula A-OX îmbogățită cu derivați de tocoferol, pantenol și neohesperidină, șamponul Vitamino Color A-OX asigură o protecție foarte eficientă a sănătății și a frumuseții părului vopsit.

Efecte:

  • îndepărtează impuritățile din păr
  • protejează aspectul părului vopsit
  • conferă părului moliciune și strălucire

Compoziție:

  • formula A-OX – îmbogățită cu derivați de tocoferol, pantenol și neohesperidină

Mod de aplicare:
Se aplică pe părul ud și se masează. Se clătește bine.

Caracteristici

Efect
Protecția culorii
Tipuri de păr
par vopsit
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color AOX