L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix aditiv concentrat pentru recuperare rapida

4×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix aditiv concentrat pentru recuperare rapida
L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix aditiv concentrat pentru recuperare rapida
150 ml

Cod: LOP12948 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L'Oréal Professionnel de peste 140 RON și primiți cadou un fixativ de păr pentru fixare puternică la 75 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix
Caracteristici

Aditivul concentrat L’Oréal Professionnel Power Mix Shot Repair Lipid oferă părului o regenerare intensă. Se amestecă în masca de păr preferată, pentru o doză de nutriție suplimentară.

Caracteristici:

  • hrănește părul de 2× mai intens decât produsele clasice pentru păr
  • oferă părului o hidratare intensă
  • întregește suprafața fibrei părului
  • înmoaie și rafinează părul

Compoziție:

  • glicerol - hidratează și hrănește părul

Mod de aplicare:
Produsul se amestecă în masca de păr preferată, folosind racleta inclusă. Apoi se aplică masca în mod normal și se clătește cu apă. Amestecul de mască și aditiv se utilizează în termen de 12 luni.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
regenerare, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix4