L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Blow-dry Fluidifier Cremă modelatoare

L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow-dry Fluidifier Cremă modelatoare
L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow-dry Fluidifier Cremă modelatoare
150 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: LOP13229

Produsul de coafat L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow-dry Fluidifier scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • oferă o protecție eficientă a părului, în timpul tratamentului termic
  • netezește firele de păr
  • fixează natural

Cum se utilizează:
Se ia în palme o cantitate mică de produs și se aplică pe păr.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Fixare, Protecție termică
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Grad de fixare
fixare medie

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.