L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium

balsam regenerator pentru par foarte deteriorat

28×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium balsam regenerator pentru par foarte deteriorat
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium balsam regenerator pentru par foarte deteriorat
57RON

Economisiți 18%
200 ml
47RON

Cod: LOP6145 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.06.2019
Ridicare personală
joi 27.06.2019
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium
200 ml | 47RON

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium

Descriere:
Balsamul regenerator pentru păr foarte deteriorat L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium este îmbogățit cu ingrediente miraculoase, care înfășoară părul într-o peliculă protectoare, ce-l protejează împotriva deteriorării și a ruperii și, totodată, captează nutrienți esențiali în interiorul firului de păr.

Tratamentul de reconstituire instant din balsamul Absolut Repair Lipidium reînnoiește chiar și părul extrem de deteriorat.

Efecte:

  • restructurează instantaneu părul
  • întărește și regenerează părul din interior
  • hrănește în profunzime

Compoziție:

  • tehnologia lipidium, fito-cheratină – oferă elasticitate părului
  • ceramide – consolidează fibra de păr
  • acid lactic – dă strălucire părului

Mod de aplicare:
Se aplică pe părul spălat cu șampon și se lasă să acționeze timp de 1-3 minute, în funcție de gradul de deteriorare a părului.

Caracteristici

Efect
Regenerarea părului deteriorat
Tipuri de păr
păr degradat

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.