Treci la conținutul principal

L'Oréal Professionnel Pro Longer

#KEEPITLONGER

Vă prezentăm gama Serie Expert Pro Longer de la L’Oréal Professionnel, care regenerează firul și umple vârfurile, pentru un păr mai lung, mai puternic și mai plin de vitalitate. Datorită tehnologiei de umplere brevetate, firul de păr și vârfurile arată mai dense, mai pline și mai ferme, fără foarfece. Păstrați-vă părul lung și sănătos, până la ultimul centimetru.

ÎNGRIJIRE SPECIALĂ PENTRU PĂRUL LUNG

Păr normal și fin

Părul fin este mai puțin rezistent la influențele mediului și poate fi mai predispus la rupere și la subțiere de-a lungul firului. Oferiți-i o îngrijire ușoară și un aspect mai plin, fără a-l împovăra.

Descoperiți

Păr normal și gros

Oferiți părului lung o doză de nutriție excepțională și redați-i forța, catifelarea și luciul natural. Această rutină de îngrijire este ideală pentru părul sensibilizat.

Descoperiți

Gama Pro Longer este îmbogățită cu molecula brevetată FILLER-A100, care, în combinație cu aminoacidul, ajută la regenerarea imediată a cuticulei, întărește vârfurile și le protejează împotriva despicării.
În plus, produsele din gama Pro Longer se disting și prin parfumurile moderne, cu note marine, orientale și florale, datorită cărora îngrijirea părului lung devine pentru dvs. o adevărată experiență olfactivă.