L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create șampon pentru părul sensibil

L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create șampon pentru părul sensibil
L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create șampon pentru părul sensibil
250 ml

Cod: LOP10538 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create
Caracteristici

Oferiți părului deteriorat tot ce are nevoie, de la rădăcini până la vârfuri. Șamponul pentru păr sensibilizat L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create, cu bergamotă și ambră albă, eliberează delicat părul de impurități și îl lasă neted, lucios și sănătos, fără a-l împovăra. Părul dvs. fin va putea primi un tratament profesional pentru fermitate și frumusețe, în confortul de acasă.

Caracteristici:

  • hidratează și catifelează părul deteriorat
  • curăță delicat fibrele părului și scalpul
  • lasă părul ferm, lucios și neted

Ingrediente:

  • tehnologie APTYL 100 – eliberează cuticulele de impuritățile care le fragilizează și regenerează părul
  • bergamotă și ambră albă – are efect de nutriție

Mod de utilizare:
Distribuiți uniform o cantitate rezonabilă de șampon pe părul umed, masați în scalp și clătiți. Pentru cel mai bun rezultat, continuați cu o mască din gama L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr degradat

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create