L’Oréal Professionnel Mythic Oil Șampon pentru păr gros și indisciplinat

2×
L’Oréal Professionnel Mythic Oil Șampon pentru păr gros și indisciplinat
L’Oréal Professionnel Mythic Oil Șampon pentru păr gros și indisciplinat
250 ml

Cod: LOP4624 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L’Oréal Professionnel de minim 90 RON și primiți cadou crema cu protecție termică Serie Expert Pro Longer la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Mythic Oil
Caracteristici

Descoperiți vechiul secret al părului frumos. Șamponul pentru păr gros și indisciplinat L’Oréal Professionnel Mythic Oil a fost inspirat de baia de ulei indiană tradițională. Formula sa, îmbogățită cu ingrediente prețioase, curăță temeinic părul, conferindu-i strălucire și hidratare.

După spălare, chiar și șuvițele cele mai rebele devin disciplinate și ușor de modelat - pur și simplu frumoase. Bucurați-vă de îngrijirea profesională a părului, din confortul de acasă.

Caracteristici:

  • hrănește și hidratează fibra părului în profunzime
  • lasă părul strălucitor, neted și ușor de modelat
  • pentru senzația de păr fin și suplu

Ingrediente:

  • ulei de argan – calitate fair trade, conține vitamina E,
    hrănește părul în profunzime și îi facilitează coafarea
  • extract de smirnă – apreciat deja de pe vremea vechilor greci și a Egiptului antic,
    are proprietăți de însănătoșire și de regenerare

Mod de utilizare:
Aplicați o cantitate mică de șampon pe părul umed și masați timp de 2 minute. Apoi clătiți temeinic. Pentru cele mai bune rezultate, continuați cu masca din gama L’Oréal Professionnel Mythic Oil.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, Strălucire și finețe
Substanțe active
ulei de argan
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
par indisciplinat, păr uscat

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Mythic Oil2