L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare foarte puternica

13×
L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare foarte puternica
L’Oréal Professionnel Infinium fixativ profesional fixare foarte puternica
500 ml
25RON

Cod: LOP3558 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L'Oréal Professionnel de minim 40 RON și primiți cadou șamponul Absolut Repair la 100 ml și spray-ul ușor multifuncțional, în varianta de călătorie.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Infinium
Caracteristici

Indiferent dacă optați pentru un look foarte neted sau pentru o coafură jucăușă și mai complicată, aveți nevoie de o fixare puternică pentru a arăta bine până seara. Sprayul profesional cu fixare foarte puternică L'Oréal Professionnel Infinium asigură o fixare extremă, cu rezultate durabile. În plus, conferă părului o strălucire radiantă, fără să-l lipească sau să-l împovăreze. Se usucă imediat după aplicare, deci veți fi gata rapid.

Caracteristici:

  • asigură coafurii o fixare maximă
  • conferă părului strălucire și suplețe
  • arată natural pe păr
  • se usucă imediat după aplicare
  • are o persistență îndelungată
  • nu lipește  

Aplicare:
Pulverizați de la o distanță de 30-35 cm, pe toată lungimea părului uscat sau umed. Pentru obținerea unui efect mai voluminos, aplicați fixativul pe rădăcinile părului.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
Fixare, fermitate
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Infinium13