L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong I. ambalaj economic I. (pentru fixare și formă)

L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong ambalaj economic I. (pentru fixare și formă)
L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong ambalaj economic I. (pentru fixare și formă)
ambalaj economic I. (pentru fixare și formă)

Cod: LOP13242 | Acest produs este momentan indisponibil

spray de păr profesional, cu fixare foarte puternică 2 x 500 ml

Descriere L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong I.
Caracteristici

Vă doriți o coafură care să reziste perfect ore în șir? Sprayul de păr profesional, cu fixare foarte puternică, L’Oréal Professionnel Infinium are grijă ca fiecare fir să stea la locul său. Este potrivit și pentru coafuri festive sau mai complicate, cărora le oferă o fixare maximă. În câteva secunde, lacul disciplinează părul, fixând firele rebele care flutură, astfel încât dvs. vă puteți bucura de distracție, fără să vă faceți griji de cum arată coafura.

Caracteristici:

  • fortifică intens părul

  • fixează durabil coafura

  • ideal și pentru coafuri mai complicate

  • rezistă la umezeală

  • nu lasă o peliculă lipicioasă

  • conferă volum părului

  • nu încarcă părul

Aplicare:
Agitați bine doza înainte de utilizare. Pulverizați pe păr, de la o distanță de 20 centimetri și ajustați coafura după dorință. Pentru un plus de volum, pulverizați lacul pe rădăcinile părului.

Notă importantă

Inflamabil.

Întregul text

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Fixare, fermitate
Tipuri de seturi
ambalaj economic
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Grad de fixare
fixare medie

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong I.