L’Oréal ProfessionnelHair Chalk creta colorata pentru par

1×
L’Oréal Professionnel Hair Chalk creta colorata pentru par
L’Oréal Professionnel Hair Chalk creta colorata pentru par
culoare Bronze Beach 50 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: LOP2199

Destinată numai pentru uz profesional

Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin 2 produse L’Oréal Professionnel și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături un mini fixativ de păr.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Utilizare
Vopsele de păr profesionale

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.