L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium Plus crema decoloranta

L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium Plus crema decoloranta
L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium Plus crema decoloranta
500 ml

Cod: LOP3821 | Acest produs este momentan indisponibil

Destinată numai pentru uz profesional

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L’Oréal Professionel de minim 140 RON și vă puteți alege cadou nuanța preferată de ruj L’Oréal Paris Brilliant Signature în coșul de cumpărături
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium Plus
Caracteristici

Crema decolorantă ideală pentru părul des, natural sau vopsit, este L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium Plus! Îmbogățită cu nutriceride și ceară de albine, oferă o aplicare netedă și protejează fibra de păr.

Caracteristici:

  • decolorează părul
  • ideală pentru părul des, natural sau vopsit
  • aplicare netedă
  • protejează fibra de păr
  • deschide până la 7 nuanțe

Ingrediente:

  • nutriceride și ceară de albine – oferă o aplicare netedă și protejează fibra de păr

Aplicare:
Consultați instrucțiunile din pachet.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium Plus