L’Oréal Professionnel Blond Studio Multi-Techniques 8 pudra decoloranta

1×
L’Oréal Professionnel Blond Studio Multi-Techniques 8 pudra decoloranta
L’Oréal Professionnel Blond Studio Multi-Techniques 8 pudra decoloranta
500 g

Cod: LOP6113 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Blond Studio Multi-Techniques 8
Caracteristici

Doriți să vă deschideți nuanța părului cu până la 8 tonuri? L'Oréal Professional Blond Studio Multi-Techniques 8, cu formula de înaltă performanță este ideală pentru părul natural sau vopsit. Textura sa nevolatilă, permite o aderență optimă pentru a vă decolora eficient părul și pentru a elimina pigmenții de culoare închisă.

Caracteristici

  • decolorează părul natural și vopsit
  • deschide părul cu până la 8 tonuri
  • ideal pentru decolorare, șuvițe sau balayage
  • potrivit pentru toate tipurile de păr

Aplicare
Înainte de aplicare, este necesară testarea eventualei reacții alergice la substanța decolorantă. Se va testa pe o porțiune mică de piele. Se va proceda conform instrucțiunilor incluse. Pudra decolorantă L'Oréal Professional Blond Studio Multi-Techniques 8 se va amesteca împreună cu oxidantul Blond Studio. Odată aplicată lăsați să acționeze în funție de rezultatul dorit, dar nu mai mult de 50 de minute. Clatiți și spălați bine. Procedați conform instruțiunilor incluse.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Blond Studio Multi-Techniques 81