L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 crema decoloranta fără amoniac

2×
L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 crema decoloranta fără amoniac
L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 crema decoloranta fără amoniac
50 ml
27RON

54RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LOP3536 | 5 de buc. în stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
luni 08.03.2021

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1
Caracteristici

L'Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches decolorează părul cu până la 5 nuanțe. În același timp, asigură îngrijirea părului și îl menține moale și plin de vitalitate.

Caracteristici:

  • lasă părul moale și cu reflexe aurii
  • amestecul de pudră colorată și cremă îi conferă părului un aspect natural

Compoziție:

  • tehnologia Incell™ și ceară de albine - pentru un păr fin, plin de vitalitate
  • nu conține amoniac

Mod de aplicare:
Pentru decolorarea părului sunt necesare această cremă și emulsia activatoare corespunzătoare din aceeași gamă, neinclusă în pachet. Instrucțiunile complete pentru vopsire sunt incluse.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 12