L’Oréal Professionnel Blond Studio Freehand Techniques 6 pudra decoloranta

1×
L’Oréal Professionnel Blond Studio Freehand Techniques 6 pudra decoloranta
L’Oréal Professionnel Blond Studio Freehand Techniques 6 pudra decoloranta
350 g

Cod: LOP6114 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Blond Studio Freehand Techniques 6
Caracteristici

Produsul L’Oréal Professionnel Blond Studio Freehand Techniques 6 decolorează eficient părul și elimină pigmenții de culoare închisă.

Caracteristici:

  • decolorează părul natural și vopsit
  • efect de lungă durată

Cum se utilizează:
Înainte de aplicare, este necesară testarea eventualei reacții negative la substanța decolorantă. Se va testa pe o porțiune mică de piele și păr. Se va proceda conform instrucțiunilor incluse. Numai pentru uz profesional.

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Blond Studio Freehand Techniques 61